Talking Angela

Talking Angela 2.5

Huisdier om mee te praten op je mobiel

Talking Angela is een pratende kat op je Android-telefoon. Net als Talking Ginger en Talking Tom CatTalking Tom Cat heb je zo een katachtige vriend op je mobieltje. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Bijdehante gesprekken

TEGEN

  • Weinig opties

Niet bijzonder
5

Talking Angela is een pratende kat op je Android-telefoon. Net als Talking Ginger en Talking Tom CatTalking Tom Cat heb je zo een katachtige vriend op je mobieltje.

Talking Angela is wel wat anders dan die andere katten. Zet bijvoorbeeld maar de kinder-modus uit. Als je nu iets bots tegen haar zegt, dan heeft ze haar antwoord wel klaar. Het is vrij lastig om zo'n bijdehand beest om de tuin te leiden. Verder herkent Talking Angela jouw gezichtsuitdrukkingen, zodat ze direct ziet hoe jij je voelt.

De opties zijn erg beperkt in deze game. Behalve de schuine gesprekken is er niks leuks aan Talking Angela. Haar collega's Ginger en Tom Cat hebben ten minste nog leuke spelletjes en andere afleidingen.

Talking Angela is een dertien-in-een-dozijn-kat. De opties zijn vrij karig in dit spel en alleen de grove mond van deze dame is niet voor de poes.

Talking Angela

Download

Talking Angela 2.5